Nejake pesnicky a obrazky z telenoviel

24. dubna 2007 v 19:05 | ja-Dominika |  :o) Telenovely
THALIA

narodená: 27.8.1977
narodená v: Mexiko City, Mexiko
iné: Má 4 sestry.Jednou z nich je aj slávna Laura Zapata. Je vydatá za Tommyho Motolu majitela vydavateľstva Sony (ex-manžel Mariah Carey). Patrí medzi najznámejšie latinsko-americké speváčky. Jej obľúbený herec je Mel Gibson.
telenovely: La Limantur Pobre Senora (1983)
Quinceanera (1987)
Luz y Sombra (1989)
Maria Mercedes (1992)
Marimar (1994)
Maria la del Barri (1996)
Rosalinda (1999)
diskografia:
Thalia (1990)
Mundo de Cristal (1991)
Love (1992)
En Extasis (1995)
Nandito Ako (1997)
Amor a la Mexicana (1997)
It´s my Party (2000)
Arrasando (2000)
Thalia con Banda (2001)
Tu y Yo - single (2002)
Thalia (2002)
Full impact (2003)
FOTO







Barbara Mori
narodená: 2.2.1978
narodená v: Montevideo, Argentína
iné: Má sestru Kenyu a brata Kintara. Jej prvý manžel bol Sergio Mayer (LM, CEEC...) a má s ním syna Sergia Mayera Moriho. Bola vydatá aj za Manola Cardonu (Gitanas...). Medzi jej obľúbené nápoje patrí vodka a medzi jedlá mexická kuchyňa. Uznáva Dustina Hoffmana.
telenovely: Mirada de Mujer (1997)
Al Norte del Corazon (1997)
Azul Tequila (1998)
Me Muero por Ti (1999)
Amores querer con Alevosia (2001)
Subete a mi Moto (2002)
Mirada de Mujer: El Regreso (2003)
Amor Descrado (2003)
Rubi (2004)
filmy:
Inspiracion (2003)
La Mujer de mi Hermano (2005)
FOTO
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama