Nejake pesnicky a obrazky z telenoviel

24. dubna 2007 v 19:05 | ja-Dominika |  :o) Telenovely
THALIA

narodená: 27.8.1977
narodená v: Mexiko City, Mexiko
iné: Má 4 sestry.Jednou z nich je aj slávna Laura Zapata. Je vydatá za Tommyho Motolu majitela vydavateľstva Sony (ex-manžel Mariah Carey). Patrí medzi najznámejšie latinsko-americké speváčky. Jej obľúbený herec je Mel Gibson.
telenovely: La Limantur Pobre Senora (1983)
Quinceanera (1987)
Luz y Sombra (1989)
Maria Mercedes (1992)
Marimar (1994)
Maria la del Barri (1996)
Rosalinda (1999)
diskografia:
Thalia (1990)
Mundo de Cristal (1991)
Love (1992)
En Extasis (1995)
Nandito Ako (1997)
Amor a la Mexicana (1997)
It´s my Party (2000)
Arrasando (2000)
Thalia con Banda (2001)
Tu y Yo - single (2002)
Thalia (2002)
Full impact (2003)
FOTO







Barbara Mori
narodená: 2.2.1978
narodená v: Montevideo, Argentína
iné: Má sestru Kenyu a brata Kintara. Jej prvý manžel bol Sergio Mayer (LM, CEEC...) a má s ním syna Sergia Mayera Moriho. Bola vydatá aj za Manola Cardonu (Gitanas...). Medzi jej obľúbené nápoje patrí vodka a medzi jedlá mexická kuchyňa. Uznáva Dustina Hoffmana.
telenovely: Mirada de Mujer (1997)
Al Norte del Corazon (1997)
Azul Tequila (1998)
Me Muero por Ti (1999)
Amores querer con Alevosia (2001)
Subete a mi Moto (2002)
Mirada de Mujer: El Regreso (2003)
Amor Descrado (2003)
Rubi (2004)
filmy:
Inspiracion (2003)
La Mujer de mi Hermano (2005)
FOTO
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 MatJunc MatJunc | E-mail | Web | 24. srpna 2018 v 3:16 | Reagovat

Isotretinoin Purchase On Line Low Price Overseas Chandler  <a href=http://cialibuy.com>viagra vs cialis</a> Usual Dosage For Keflex 500 Mg Propecia Itching

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama